Eigen risico verzekering – Huisartsenpraktijk Wheermolen – Purmerend

Welkom op de website van de huisartspraktijken

Smit & Vos
Willemse & Zanders
Van der Veen

Vanaf heden is het mogelijk via een patiëntportaal en bijbehorende app, emailconsulten, herhaalrecepten en zelf afspraken in de agenda te maken. De huidige manier van emailconsulten en herhaalrecepten komt hiermee te vervallen. U moet zich opnieuw, eenmalig aanmelden, en dan komt u bij uw eigen patientportaal. Het is een overzichtelijk portaal waarmee uw gemakkelijk berichten kunt sturen, afspraken kunt maken en recepten kunt herhalen. Als u aangemeld bent, kunnen wij u ook makkelijk en veilig berichten sturen.

Terug naar overzicht

Eigen risico verzekering

Graag nog extra aandacht voor het eigen risico verzekering: de huisartsenzorg (consulten op de praktijk, met de assistenten of praktijkondersteuners) hoeft u NIET de betalen.

Maar laboratorium testen, microbiologie testen (bijvoorbeeld urinekweek) en pathologische onderzoek (bijvoorbeeld het nakijken van een moedervlek die de huisarts heeft verwijderd) gaan WEL van uw eigen risico af. Sommige bepalingen zijn duurder dan andere bepalingen.

Wij proberen zo goed mogelijk mee te denken, maar hopen dat u begrijpt dat wij goede kwaliteit van zorg proberen te bieden waarbij we over de gehele linie proberen de gezondheidzorg zo goedkoop mogelijk te houden, maar per individue niet met een kostenplaatje in het hoofd willen werken. Let daarom zelf ook goed op!

Publicatiedatum: 29-06-2021