Klacht melden – Huisartsenpraktijk Wheermolen – Purmerend

Welkom op de website van de huisartspraktijken

Smit & Vos
Willemse & Zanders
Van der Veen

Vanaf heden is het mogelijk via een patiëntportaal en bijbehorende app, emailconsulten, herhaalrecepten en zelf afspraken in de agenda te maken. De huidige manier van emailconsulten en herhaalrecepten komt hiermee te vervallen. U moet zich opnieuw, eenmalig aanmelden, en dan komt u bij uw eigen patientportaal. Het is een overzichtelijk portaal waarmee uw gemakkelijk berichten kunt sturen, afspraken kunt maken en recepten kunt herhalen. Als u aangemeld bent, kunnen wij u ook makkelijk en veilig berichten sturen.

Klacht melden

Wij streven er vanzelfsprekend naar dat u tevreden bent met uw huisarts en de behandeling die u krijgt. Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent en wellicht zelfs een klacht hebt.
Als u een klacht heeft zijn er twee mogelijkheden om dit kenbaar te maken:

– U kunt het bespreken met uw huisarts of betreffende medewerker van de praktijk zodat we kunnen kijken of we direct tot een oplossing kunnen komen.

– U vult onderstaand klachtenformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Het kan ook zijn dat u een officiële klacht wilt indienen. Ga hiervoor naar de pagina Klachtenregeling op onze website: https://www.huisartsen-wheermolen.nl/pages/klachtenregeling

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord