Let op bij budgetpolis! – Huisartsenpraktijk Wheermolen – Purmerend

Welkom op de website van de huisartspraktijken

Smit & Vos
Willemse & Zanders
Van der Veen

Vanaf heden is het mogelijk via een patiëntportaal en bijbehorende app, emailconsulten, herhaalrecepten en zelf afspraken in de agenda te maken. De huidige manier van emailconsulten en herhaalrecepten komt hiermee te vervallen. U moet zich opnieuw, eenmalig aanmelden, en dan komt u bij uw eigen patientportaal. Het is een overzichtelijk portaal waarmee uw gemakkelijk berichten kunt sturen, afspraken kunt maken en recepten kunt herhalen. Als u aangemeld bent, kunnen wij u ook makkelijk en veilig berichten sturen.

Terug naar overzicht

Let op bij budgetpolis!

De grote zorgverzekeraars doen weer hun best zoveel mogelijk klanten te werven. Er wordt al meer reclame gemaakt voor zogenaamde ‘budgetpolissen’ en ‘restitutiepolissen’. De lage maandlasten klinken aantrekkelijk, maar controleer van te voren goed of alle behandelingen in het ziekenhuis van uw voorkeur ook volledig vergoed worden! Anders kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Realiseert u zich overigens ook dat de eerste 360 euro aan zorgkosten (geld niet voor bezoek aan/van de huisarts!) sowieso voor eigen rekening zijn. Hier vallen ook bloedonderzoek en röntgenfoto’s onder!

Het Dijklanderziekenhuis heeft geen contracten met ‘budgetpolissen’. Als u (niet-spoed) verwezen wordt, zult u dus buiten de regio naar een ziekenhuis moeten.

Publicatiedatum: 29-06-2021